گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
مقالات پیشنهادی علمی از سایت های مرجع
تولید آرد سیب سمینی و کاربزدهای آن در صنعت غذا
مروری برروشهای حفاظت ازمحیط زیست درپروژه های سدسازی
نقش تکنولوژی آموزشی در نوآوری آموزش مهندسی
شبکه های اجتماعی، فرآیند جهانی شدن و پیامدهای فرهنگی
ارزیابی شاخص های عملکردی و میزان کلروفیل برگ نعناع فلفلی Mentha piperita تحت تنش خشکی در شرایط گلخانه ای
L-Lysine Monohydrochloride (LLysine- HCl) Syrup Using Vacuum Membrane Distillation (VMD)
اثر محیط کشت بر کشت درون شیشه ایی ارقام محلی و وحشی انگور( Vitis vinifera L)
مقایسه و تعیین نیاز سرمایی برخی انار مقاوم، نیمه مقاوم و حساس به سرمای بهاره
بررسی استفاده از اولترافیلتراسیون بر ویژگی های رئولوژیکی دوغ
بررسی نقش ابعاد کیفیت خدمات در شکلگیری شخصیت برند فروشگاه زنجیره ای شهروند
گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
- ۹۶/۰۴/۲۲