2 سال قبل در: اپلیکیشن, دانلود, دانلود اپ موبایل, معرفی اپلیکیشن، بازی و نرمافزار5 نظر
زرقوبرق برنامههای متنوعی که هرروز برای دستگاههای اندروید تولید میشود، باعث شده تا خیلی از ما، برنامههای ضروری که هرروز از آنها استفاده میکنیم را از یاد ببریم. یکی از این برنامهها، مرورگر صفحات وب است.
زمانی بود که بهغیراز مرورگر اصلی موجود بر روی سیستمعامل، انتخابهای زیاد دیگری نداشتیم. حالا اما انتخابهای زیادی در اختیار کاربر قرار دارد. بهعلاوه اینکه دیگر آن مرورگر مختص به سیستمعامل اندروید وجود نداشته و جای خود را به “کروم” از شرکت گوگل داده است.
در این نوشته قصد داریم تا این مرورگر از گوگل را با برنامه محبوب دیگری با نام دلفین مقایسه کنیم. تا پایان همراه ما بوده و با نظرات خود ما را در انتخاب یکی از این دو بهعنوان بهترین مرورگر کمک کنید.
– مرورگر کروم برای اندروید:
حتی اگر کاربر اندروید هم نباشید، بیشک با مرورگر کروم آشنایی دارید. این مرورگر با عملکرد خوب و حجم کم یکی از محبوبترین مرورگرهای سیستمهای رایانهای است و حالا این برنامه، اپلیکیشن اندروید همان مرورگر است. اغلب ویژگیهایی که در نسخه رایانهای برنامه وجود دارد در نسخه اندروید آنهم مشاهده میشود که همین مسئله باعث محبوبیت بیشتر آن شده است.
این برنامه نهتنها بر روی تمامی دستگاهها از قبیل رایانه، تبلت، گوشیهای همراه و… قابلاستفاده است؛ بلکه میتوان آن را در بین این موارد همگامسازی کرد. درنتیجه تمامی تنظیمات، بوک مارکها و تبها شما در تمامی این بسترها قابلدسترسی است.
این برنامه ادعا میکند که حجم کمتری از ترافیک اینترنتی شما را به کار گرفته و مصرف میکند. خود من این ویژگی را امتحان و مشاهده نکردهام، اما احتمالاً نظر افراد بسیاری را به خود جلب خواهد کرد مخصوصاً آنها که در حجم ترافیک اینترنت خود محدودیت دارند.
ازآنجاییکه این برنامه از گوگل است، پس در اینجا هم میتوانید از فرمانهای صوتی استفاده کرده و به جستجو بپردازید. علاوه بر اینها این مرورگر با داشتن گوگل ترنسلیت درون خود، این امکان را به کاربر میدهد که بینیاز از دانلود هیچ افزونهای، وبسایتهایی که به زبانهای دیگری هستند را جستجو کنید.
فرمانهای اشارهای اضافهشده به برنامه کار با آن را سادهتر کرده و تنها با کشیدن انگشت خود بر صفحه میتوانید بهراحتی میان تبهای مختلف جابجا شوید.
ویژگی جالب دیگر این برنامه امکان جستجو در حالت “ناشناس” (incognito mode) است که جلو افرادی که ممکن است در کار شما سرک بکشند را میگیرد.
نسخه جدید این برنامه با شمایل متریال دیزان بوده و احساسی متفاوت را القا میکند.
با ثبتنام در خود این مرورگر میتوانید بهراحتی در صفحات وب مربوط به گوگل ثبتنام کنید.
از تمام اینها گذشته برنامهای است رایگان و امتحانش خالی از لطف نیست.
– مرورگر دلفین:
عمر این مرورگر بر روی اندروید حتی از خود کروم هم بیشتر است. مرورگری سریع، ساده و سبک است که در عین رایگان بودن ویژگیهای بسیار خوبی را در اختیار کاربر میگذارد. این ابزار مانند مورد قبلی قابلیت همگام شدن میان دستگاههای مختلف را دارد، درنتیجه تمامی تنظیمات، بوک مارکها، تبها و… شما در بسترهای مختلف در دسترس است. ویژگی کنترل صوتی در اینجا هم وجود داشته، درنتیجه با صحبت کردن میتوانید به جستجو بپردازید. اگر فرمان صوتی به کارتان نیامد، چیزی را که میخواهید ترسیم کنید.
کاربران دلفین میتوانند پسزمینههای مختلفی برای مرورگر خود تعریف کرده و چنانچه از آن دسته افرادی هستید که شبها تا دیروقت در صفحات وب پرسه میزنند، این برنامه یک “حالت شب” نیز برای شما دارد. قابلیت به اشتراکگذاری تنها با یک اشاره انگشت، تجربه سهیم شدن تصاویر و مطالب را از طریق شبکههای اجتماعی آسانتر، سریعتر و دلچسبتر کرده است. همانند کروم، این مرورگر هم بهصورت خودکار جستجوهای شما را به پایان میرساند، و برخلاف کروم در اینجا قابلیت تعریف صفحه اصلی وجود دارد. درنتیجه میتوانید صفحه خاصی را بهعنوان صفحه اصلی خود تعریف کنید.
در این برنامه همچون کروم در نسخههای رایانهای، میتوان افزونههایی را به مرورگر اضافه کرد که تجربه استفاده از آن را ارتقا دهند. همچنین ویژگی پشتیبانی از اپ های مربوط به صفحات وب مانند فیسبوک و یا Evernote کمک میکند تا برای سر زدن به آنها نیازی به خروج از برنامه نباشد.
هر دو مرورگری که در بالا معرفی کردیم، برنامههایی قوی و محبوباند. هر دو رایگان، سریع، سبک و با ویژگیهایی متنوعاند. اما کدام به دیگری برتری دارد؟ کدام پیروز این رقابت است؟ این شمایید که تصمیم میگیرید مدال قهرمانی را به گردن اینها بیندازید! ما را از انتخاب خود در بخش نظرات مطلع کنید.
گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
مقالات پیشنهادی علمی از سایت های مرجع
بررسی رابطه عدالت آموزشی، فشار روانی اداراک شده و کیفیت تجارب یادگیری با فرسودگی تحصیلیدانش آموزان مقطع متوسطه شهرستان بروجن
اثر محلول پاشی منگنز و روی بر عملکرد و اجزاء عمکلرد گلرنگ رقم Li 111
بررسی امکان جانشینی خاک بیوفسفات طلائی بجای سوپر فسفات تریل درتغذیه مرکبات
امکان سنجی فنی و اقتصادی استفاده از نانوپوشش های پلیمری جهت عایق کاری حرارتی و ضدخوردگی در صنعت گاز
رابطه هویت دینی و ملی با سلامت روان در بین افراد 20-60 سال شهر گرگان
استفاده از میراگرهای اصطکاکی برای کنترل ارتعاشات لرزه ای ساختمانها
Effect of particle size of water-base core-shell latexes of butylacrylate and methylmethacrylate on minimum film formation temperature
تبیین اصول و مبانی نظام پایدار زیر ساختهای شهری
تشکیل نانو ذرات با استفاده از کند و پاش لیزر پالسی در یک گاز بی اثر
مدلسازی و شبیه سازی میکروتوربین در کارکرد جزیره ای و متصل به شبکه به عنوان DG
گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
- ۹۵/۱۱/۱۸