2 سال قبل در: اخبار, مک و iosیک نظر
هر چقدر هم که شاهد پیشرفت روز افزون تکنولوژی باشیم، باز هم رخداد های امنیتی می توانند جلو پیشرفت های مستمر را بگیرند و اهالی تکنولوژی را مدتی معلق نگهدارند تا به تعمیرات اساسی ناشی از ضربات بد افزار ها بپردازند. این وهله بسیار خسته کننده است اما متاسفانه شرکت اپل این روزها در این مرحله به سر می برد و در حال دست و پنجه نرم کردن با تروجان امنیتی WireLurker است که به تازگی دستگاه های اپل را مورد تهدید قرار داده است!
WireLurker تروجانی است که از طریق یک فروشگاه اپلیکیشن در چین، به بیش از 240 نرم افزار متصل شده است و تا کنون حدود 350 هزار بار، سیستم های کاربران به دلیل دانلود این نرم افزار ها آلوده شده است! این آلودگی صرفا برای خود سیستم های اپلی برای یکبار مضر نیست بلکه کارشناسان این برنامه را خود تولید نام گذاری کرده اند و این بدین معنی است که اثرات آن به مرور زیاد می شود.
زمانی که آیفون آلوده به یک سیستم مک وصل شود، این تروجان در مک هم رسوخ می کند و می تواند سیستم دوم و الی آخر را آلوده کند.
زمانی که کاربری یکی از نرم افزارهای آلوده را دانلود کند، این تروجان در لیست دفترچه مخاطبین آیفون و سایر دستگاه ها کپی می شود و می تواندiMessage ها را به طور کامل در اختیار داشته باشد و آن ها را مطالعه کند.
اپل نرم افزارهای آلوده شده در فروشگاه چینی Maiyadi را تماما بلوکه کرده است تا بتواند راه تروجان زدایی را ایجاد کند. زمانی که کاربر این تروجان را کشف کرد و آن را حذف کرد، توانسته کمی از تهدیدات را پاک کند در صورتی که به دلیل خود تولید بودن آن، هنوز هم مشکلات امنیتی وجود دارد. از آن جا که این تروجان به وسیله اتصالات USB منتقل می شود، می تواند به کاربرانی که از شارژر های عمومی استفاده می کنند آسیب برساند.
بنابراین هشدار اپل مبنی بر است است که سیستم هایتان را در فرودگاه و کتابخانه و مکان های عمومی شارژ نکنید. از طرفی هم توصیه کرده که از سیستم های دوستان و … برای اتصالات استفاده نکنید.
تدابیر امنیتی برای برخورد با این تروجان جاسوسی چینی در حال انجام است و موارد به صورت لحظه ای در رسانه ها اعلام خواهد شد. این تروجان در تمام دستگاه های اپل نظیر IPAD و IPHONE و مک تاثیر گذار است.
گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
مقالات پیشنهادی علمی از سایت های مرجع
بررسی اختلاف نسبت دمش بین جتهای مهار کننده و جت اصلی در طرح جتهای ترکیبی سه گانه برای بهبود اثربخشی خنک کاری لایه ای با استفاده از رهیافت شبیه سازی گردابه های بزرگ
تاثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاکهای مختلف بر روی ویژگی های رویشی کهور(مطالعه موردی پخش سیلاب اهرم، استان بوشهر)
استفاده از تحلیل تراوش برگشتی سه بعدی برای برآورد ضریب نفوذپذیری پی سد
بازیابی تصویر مبتنی بر محتوا با استفاده از شاخص گذاری زیرپنجره ها با درخت های اضافی
شبیه سازی سیستم های محافظتی در مقابل فرود ناموفق هواپیما در انتهای باند فرودگاه
بررسی عوامل موثر بر جداسازی کلاله زعفران در یک تونل هوا
مدلسازی رفتار سیلاب و بررسی مکانیزم تخریب پل بزرگ جکیگور
بررسی اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از برداشت بی رویهاز رسوبات شن و ماسه بستر رودخانهها (مطالعه موردی: رودخانه خیر آباد
Modeling and Optimization of Stand-Alone Hybrid Renewable Energy Power Systems
بررسی تحلیلی نشست ناشی از حفاری بخش شرقی - غربی خط 7 متروی تهران و اثر آن بر سازههای سطحی
گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
- ۹۵/۱۰/۲۲