2 سال قبل در: آموزش, نکته ها و ترفند ها19 نظر
فکر میکنید که عنوان را بصورت اشتباه نوشتهایم و منظورمان ورود به حالت Safe Mode در ویندوز و یا مک بود؟ خیر؛ دقیقاً درست نوشتیم!
یکی از امکاناتی که سیستمعامل اندروید در اختیار شما قرار میدهد، امکان ورود به حالت Safe Mode است که شبیه این قابلیت را پیشتر در سیستمعاملهای ویندوز و یا مک دیده و تجربه کردهاید.
چگونه وارد Safe Mode در اندروید شویم؟
برای ورود به حالت Safe Mode، تنها کافیست که کلید Power را نگه داشته تا با پنجره خاموش کردن دستگاه مواجه شوید. حال، کافیست که دست خود را بر روی Power Off نگه دارید (آن را رها نکنید) تا پیغام دیگری برای شما نمایش داده شود که به شما اعلام کند آیا تمایل به ورود به Safe Mode دارید؟
هنگامی که تلفن همراه شما در حالت Safe Mode اجرا شود، کلمه Safe Mode را در گوشه پایین سمت چپ خواهید دید. معمولاً استفاده از حالت Safe Mode برای حل دو مشکل اصلی میتواند مورد استفاده قرار بگیرد
اگر که دستگاه اندرویدی شما بصورت مداوم هنگ میکند و یا نصب نرمافزاری باعث ایجاد اختلال در گوشی شما شده است، میتوانید با ورود به حالت Safe Mode، این مشکلات را برطرف کنید. در حالت Safe Mode، شما تنها به اپلیکیشنهای پیشفرض خود گوشی دسترسی دارید، اما میتوانید با ورود به Settings > Apps، اقدام به حذف نرمافزارهای نصب شده کنید.
اگر که دستگاه شما بدلیل نصب نرمافزارهای زیاد و متعدد کند شده است و میخواهید بصورت موقت سرعت دستگاه خود را افزایش دهید تا کاری را انجام دهید، میتوانید از Safe Mode استفاده کنید. در حالت Safe Mode، شما به اپلیکیشنهای پیشفرض خود همانند Gmail، Chrome و … دسترسی دارید.
خروج از حالت Safe Mode
برای خارج شدن، شما کافیست که دستگاه خود را به روش معمولی خاموش کنید و مجدد آن را راهاندازی کنید. خواهید دید که در راهاندازی بعدی، دستگاه شما بصورت نرمال بالا میآید.
منبع: Labnol
گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
مقالات پیشنهادی علمی از سایت های مرجع
کاربرد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در بهینه سازی پارامترهای مدل EPM در برآورد فرسایش و رسوب مطالعه موردی: حوزه آبخیز تنگ بستانک
ساخت درجای کامپوزیت نانو ساختار Al-Al3Ti با استفاده از فرآیند آلیاژ سازی مکانیکی و پرس داغ
THE ROLE OF SATELLITE COMMUNICATIONS ON MARINE SAFETY
ادبیات غنایی و ادبیات تعلیمی
تعیین نقطه بهینه سرعت حرکت و عمق شخم درعملیات خاک ورزی حفاظتی با گاوآهن قلمی غلتک دار
مقایسه فلسفه اخلاق از منظر مکتب کانت و مکتب سعادت گرایی (سقراط، افلاطون و ارسطو)
طراحی الگوی بهینه آتشباری تونل امامزاده هاشم براساس پارامترهای زمین شناسی مهندسی
بررسی میزان حساسیت معیارهای اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی در پروژه های سد سازی استان چهارمحال و بختیاری
ارزیابی ریسکهای زیستمحیطی پل جایگزین سدگتوندعلیا در فاز بهرهبرداری با استفاده از روشفرایند تحلیل سلسله مراتبیAHP)
آسیب نگاری فرار آب از مخزن سدهای خاکی با استفاده از رادار نفوذی زمین (GPR) مطالعه موردی سد اُنار
گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
- ۹۵/۱۰/۲۰