2 سال قبل در: آموزش, نکته ها و ترفند ها, ویندوزیک نظر
یک فایل یا پوشه مخفی یک فایل یا پوشهی کاملاً عادیست که تنها گزینه مخفیسازی آن (Hidden) فعال شده است. سیستمعاملهای مختلف بصورت پیشفرض اینگونه فایلها را از دید کاربر مخفی میکنند، در نتیجه، درصورتی که نیاز باشد کامپیوتر خود را به کسی بدهید، مطمئن خواهید بود که فایلها و یا پوشههایتان از دید او مخفی است.
در این مقالهی آموزشی قصد داریم که در سه بخش، آموزش مخفیسازی فایلها و پوشهها را در سه سیستمعامل ویندوز، لینوکس و مک آموزش دهیم. بخش اول، آموزش مخفیسازی در ویندوز است.
چگونه فایل و یا پوشه مورد نظرم را در ویندوز مخفی کنم؟
برای آنکه فایل و یا پوشهای را در ویندوز مخفی کنید، با مراجعه به محل فایل و یا پوشه، بر روی آن راست کلیک کرده و سپس وارد Properties شوید.
در این پنجره، کافیست که گزینه Hidden را انتخاب کنید تا خاصیت آن فعال شود. پس از آن، با کلیک بر روی Apply و سپس OK، فایل و یا پوشهی مورد نظرتان، از دید کاربر مخفی خواهد شد.
در سیستمعامل ویندوز، روش دیگری از مخفیسازی است که با نام System Files شناخته میشود. در این روش، کاربر با مشخص نمودن فایل و یا پوشه مورد نظر خود به عنوان یک فایل سیستمی (System File)، اقدام به مخفیسازی آن میکند. مخفیسازی با استفاده از فایلهای سیستمی از طریق محیط گرافیکی امکان پذیر نیست، لذا برای ساده نگهداشتن این آموزش، درباره نحوه انجام آن صحبتی نخواهیم کرد.
چگونه فایلها و پوشههای مخفی شده را مشاهده کنم؟
اگر که جزو کاربران ویندوز 8 باشید، کافیست که از منوی Ribbon بالا، سربرگ View را انتخاب کرده تیک Hidden Items را فعال نمایید. با فعال کردن این گزینه، فایلهای مخفی شما کمی شفافتر از سایر فایلهای معمولی نمایش داده خواهند شد.
اگر کاربر ویندوز 7 هستید، با کلیک بر روی عبارت Organize، وارد Folder and search options شوید.
در سربرگ View، گزینه Show hidden files, folders and drivers را انتخاب کنید و در نهایت، OK را برگزینید.
گرداوری شده توسط سایت پی سی 20
- ۹۵/۰۹/۰۸